De uitvaart

Het overlijden van een dierbare is een heftige en verwarrende gebeurtenis.

Het overlijden van een dierbare is een heftige en verwarrende gebeurtenis. Verdriet overheerst, daarnaast moet er veel worden geregeld. In de organisatie van een waardig afscheid van uw naaste, kunnen wij u met aandacht, zorg en medeleven terzijde staan. Uw wensen staan voorop, Uitvaartverzorging Terschelling voert ze voor u uit. Professionele zorg en betrokkenheid zijn ons handelsmerk.

Wat te doen na een overlijden

U neemt als eerste contact op met uw huisarts. Daarna neemt u contact op met ons. Wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar op nummer 06 55917695. Wij komen naar u toe om in alle rust te bespreken wat er moet worden geregeld.

Het regelen van de uitvaart

In het gesprek met u behandelen we in alle rust alle details van de uitvaart. De afzonderlijke stappen zijn op deze site beschreven en in beeld gebracht.

Opbaren en rouwbijeenkomst

We helpen u indien gewenst bij het wassen en kleden van de overledene. U kunt kiezen op welke wijze en waar uw naaste wordt opgebaard om van hem of haar afscheid te nemen. Wij beschikken daarvoor over de benodigde hulpmiddelen en materialen.

Ook bij het uitzoeken en combineren van de gewenste muziek en bij de inhoud van de uitvaartplechtigheid, staan wij als u wilt terzijde.

Organisatie uitvaart

Wij kunnen u de hele organisatie van de uitvaart uit handen nemen, als u dat wilt.

Kisten

Een selectie uit onze kisten

Zowel de overledene als de nabestaanden hebben een beeld en wensen rond de uitvaart. De laatste indruk weerspiegelt vaak het wezen van de overledene. Wij komen aan die wensen tegemoet met een ruime keuze aan uitvaartkisten en daaraan verwante objecten.

Rouwkaarten

Een selectie uit uit onze mogelijkheden.

Met een rouwkaart worden familie en vrienden, vaak op een zeer persoonlijke manier, op de hoogte gebracht van het overlijden van een naaste. Vormgeving en productie van die rouwkaarten kunnen wij snel voor u verzorgen, zodat iedereen op tijd op de hoogte is.

Vervoer

Uitvaartverzorging Terschelling beschikt over een mooie, antraciet grijze Lincoln met chauffeur, waarmee we de overledene op waardige wijze naar de laatste rustplaats vervoeren.

Begraven op Terschelling

Wij als uitvaartondernemer regelen de hele uitvaart.

Uw naaste kan op een aantal plaatsen op het eiland worden begraven.

Crematie

Sommige mensen hebben gekozen voor een crematie in plaats van een begrafenis.

Sommige mensen hebben gekozen voor een crematie in plaats van een begrafenis.

Fotografie

Wij zijn u graag behulpzaam bij het realiseren van een discrete fotoreportage.